Onze expertise

  • Home
  • Onze expertise

Rekruteren is een kunst

 

Jobgepast is ontstaan uit de expertise van Karl Thiry, jarenlang verantwoordelijke Human Resources in de medische sector.

In 2007 heeft hij de firma Jobgepast opgericht. Na 6 jaar als zelfstandig rekruteerder kent hij beter dan ooit de kunst van het rekruteren. Kijken, luisteren, lezen en de juiste vragen stellen zijn de sleutels tot succes bij een aanwerving. Openheid, eerlijke feedback en vertrouwen zijn de toeganspoorten tot een job die echt bij je past.

 

Hoe gaan we tewerk? In onderstaande tekst verklaren we hoe Jobgepast kandidaten en bedrijven bijstaat in hun zoektocht.

 

1. Kandidaten

 

U zoekt werk en kan daarbij alle bijstand gebruiken. VIa de homepage van onze site stuurt u ons uw cv door. Met een aantal freelance rekruiters analyseren wij uw cv en zullen wij u advies verstrekken.

 

 

Als we merken dat we u niet aan een gepaste job kunnen helpen, zullen we u dat open en eerlijk meedelen. Veel succes.

 

2. Bedrijven

 

U zoekt goede kandidaten. Dan maakt Jogepast het u gemakkelijk. U kan heel efficiënt uw vacature uploaden. Wij van onze kant evalueren uw zoektocht en nemen zo snel mogelijk contact op. Indien wij in onze database een goede match vinden, komen wij heel snel met een eerste resultaat. Als we niet direct een gepaste kandidaat vinden, dan starten we onze actieve zoektocht op. Als de opdracht voor ons niet haalbaar is, dan zullen we dat ook openlijk met u bespreken.

 

 

Omdat wij elke dag van onze klanten leren, willen wij graag ook uw feedback ontvangen, contacteert ons hier.

Blijf in contact met ons via uw favoriete netwerk!